ALSIDIG RUNDSAV FRA FESTOOL
HKC 55 er den mest alsidige rundsav til dato. Med Festool HKC 55 rundsav i hånden kan du klar næsten alle former for sav opgaver i et snup tag. Og så endda uden ledning. Der er tale om en rigtig 3 i 1 sav. Rundsav, dyksav og kap-/geringssav.

Når den bruges som almindelig rundsav har man mulighed for sikkert at styre skærmen med tommelfingeren langet værk fra klingen. Der er indbygget en smart spaltekniv i sikkerhedsskærmen som sikre dig i mod at emnet presser om klingen og kaster saven væk.

Den kan bruges som dyksav både med og uden Festools FS føringsskinne. Som dyksav giver den mulighed for at starte inde midt på en plade og ”dykke” ned og skære et snit. Med Festool FS føringsskinner har du mulighed for at skære præcise snit nemt og hurtigt. Festool FS føringsskinner fås fra 800mm til 5000mm.

Den sidste mulighed er at du kan bruge den som geringssav med Festool FSK kap-/geringsskinne , de fås i 3 længder 250mm, 420mm og 670mm. Med den monteret på Festool HKC rundsav har du en transportabel kap-/geringssav som du kan have med rund på byggepladsen. I stedet for at bære tunge emner over til en kap-/gerinssav kan du bære HKC saven over til emnet og skære det ønskede snit. Med FSK420 kap-/geringsskinnen kan du lave et snit på 420mm ved 90gr i 50mm tømmer. Du kan skære smig i -60gr til +60gr.
HKC 55 saven fås i en basis version hvis du allerede har Festools batterier samt i forskellige udgaver med batterier og skinner.

I Festool HK sav serien fås der også 230V versioner både i en 55mm HK 55 og en HK 85 som skære 85mm i dybden. Sidstnævnte er utrolig velegnet til spær og tag arbejde da man med FSK geringsskinne kan skære alle de vinkler du har brug for.